hide and seek

lyssnar på imogen heap (hide and seek) i eriks äckligt bra hörlurar och får gåshud och funderar på om livet hade kännts mer meningsfullt om jag hade haft en hobby, bättre immunförsvar och ett mer stimulerande jobb men finner inget vettigt svar. kanske. kanske inte. kanske. kanske inte. det enda jag vet är att hemma verkligen är på lindrothsgatan och att erik nog är den som vet mest om mig och mina tankar och kanske den enda som förstår mig på riktigt just nu och att det inte är helt fy skam. jag älskar honom och våran stökiga tvåa.

bcn!

bränner mig i barcelona. jag blir en kräfta i solen, alltid.
det är fint här men önskar att erik var här. han är världens finaste.
och allt skulle kännas mycket bättre då.


i am in love with you.

hade en jättefin inflyttningsfest med trettiofem personer. blev bättre än förväntat och jag blev jätteglad att så många kom. största överraskningen var att bina dök upp helt plötsligt, innan alla andra kommit. hon hade lurat i mig att hon inte kunde komma för att hon skulle åka tåg hela kvällen och natten hem från björkliden. jättefint.vi fortsatte som vanligt med utgång på stället där vi skakade rumpa och jag sprang förvirrat runt och letade efter alla. avslutade det hela med korvmedbrödochketchupochrostadlök. linda och emil promenerade framför mig och erik och försvann ganska snabbt ur siktet. jag och erik pratade om massa fina, men ack så känsliga saker under hela vägen hem och somnade runt femsnåret.

veckorna går jättesnabbt och snart är sommaren här. men först ska jag besöka barcelona i tio dagar, för att fira min faster som fyller femtio år. semestern ska antagligen innehålla både sol och bad och kanske möjligtvis en eller tio sangrias på strandbaren. och innan sommaren får komma hit på riktigt så ska yeah! festivalen besökas. the happy hippo family spelar och då också erik som ska framföra sin låt. be there! nu ska jag försöka packa lite, men jag vet hur det brukar gå... packar alltid i sista minuten iallafall. vilket är på lördagmorgon ungefär runt halv tio (åker elva).


hos mig är du verkligen, overkligt fin

en kväll på stället för exakt sex månader sen fick jag den finaste kärleksförklaringen av världens finaste människa (en stilig karl med nyklippt hår, vacker blick och en varm famn). då var jag såhär prillig och glad:





nuförtiden är vi oklippta och bor på lindrothsgatan men är fortfarande lika snygga och glada.