"det gör ont att veta, men lika ont att undra"

Igår var allt bra, jag log och jag vann en handkräm på lotteri. jag fick fotbad och massa krämer på Mary Kay mötet med Linda! Sen sov jag mycket gott i Lindas säng och vaknade till radioröster. En timme senare ringer telefonen, det är mamma som ringer och talar om att min doktor ringt, ett av provsvaren var positiva, vilket innebär att jag har något reumatiskt kvar i kroppen. De vill att jag ska börja äta en medicin som kan göra mig ljuskänslig och en som gör mig fet. Och antagligen så kan det påverka min tatuering som jag planerat, sparat pengar till och sett fram emot. Hela dagen har jag gått runt med gråten i halsen och när jag kom hem från skolan med skavsår och ond rygg brister det. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag som nästan mådde bra ett tag. Tatueringen är det enda jag sett fram emot, längtat till (om man bortser från studenten) och nu ska jag inte kunna göra den. Men ingen vet säkert om det kommer att påverkas, om den kommer bli ful, ingen vet helt säkert. Kanske kommer jag göra det ändå, kanske låter dumdristigt? Men jag vill inget hellre! Och hur kul kommer det bli i sommar och mina ögon blir ljuskänsliga? jag kanske inte kommer orka vara ute i solen!? Solen som gör mig lycklig, glad och varm.

"Tänk om man bara hade ett synfel" 
Vad enkelt allt vore då, jag förstår inte hur folk kan klaga över glasögon och synfel, det finns mycket värre saker. Nog för att jag lärt mig leva med det onda, men nu gör det ännu ondare. Jag har nästan hellre ont än äter medicinerna som skulle kunna hjälpa mig.

Förlåt för att jag är bitter och nere, helst av allt vill jag bara ligga hemma under täcket med hög musik. Men det är bara 5 veckor kvar i skolan, och jag SKA klara av det.

wihu!

om en kvart ska jag ge mig ut för en tidningsrunda bland alla fyllon i pålsboda. det vankas pålsbodamarken och alla ungdomar och deras föräldrar super fre-lör-sön, stackars. jag har bytt arbetsdag och allt för att slippa alla fester, bråk och fylla, men det verkar inte som det kommer göra någon större skillnad. när jag kom hem från örebro igår runt sju halv åtta gick alla som jag mötte runt med en öl. wihu!

annars är jag skapligt glad, jag och mamma har tillbringat större delen av dagen på stan, inhandlande av studentkläder. började på bludiblu, där det också slutade. jag har köpt en skitsnygg klänning, den var studentig och annig, så det känns riktigt bra. även inhandlat bh för att passa modellen och så blev det 2 linnen och 1 klänning på h&m också. behöver uppdatera sommargarderoben(som har börjat existerat idag, vet inte vad jag hade på mig förra sommaren).

nu ringer mobilen och talar om att det är dags att dra. så nu blir det 3-4 h jobb, sen sooooova! imorgon vankas det karuseller och ullas karameller. wihu!

sväljer min stolthet

jag måste faktiskt svälja min stolthet och erkänna att jag tyckte det var skönt att promenera. har envisats länge med att jag tycker det är trist att gå... men ärligt talat var det väldigt skönt. jag gick från mamma till pappa genom industriområdet för att hämta min(mammas) cykel och sedan cyklade jag samma runda hem igen. sammanlagt 4 km, duttigt av en lat anna! så nu kan det hända att det blir fler och längre(?!) promenader i framtiden! har även börjat käka sälolja, känns inte helt okej, men jag är tvungen för mina arma leder, jag hoppas att det hjälper!

har haft en mycket skön dag förövrigt, ledig dag. började med frukost på balkongen, sen insåg jag att det blåste för mycket och la mig på altanen och solade halft genom en öppen altandörr, haha. låg där och tränade hjärnmusklerna med sudoku, mycket givande! har även fått igång scannern, så jag har scannat in foton från mitt album farmor gjorde åt mig. har även fått min första lönespec från NA, 1600:- rikare blir jag imorgon.

fixade Van Morrisons senaste skiva till mamma, gjorde ett fodral och la det i bilen innan hon åkte till jobbet, för att hon skulle orka med natten. hon blev mycket glad och grät en skvätt. ibland är jag en snäll dotter! :)


I've got three words for you, sucks to be, adding a fourth, YOU.
J.D i Scrubs

jolgubbar

"Mamma kan vi köpa jol.. jordgubbar på netto? ett helt paket, som jag kan äta i skolan"
"Vadå, färska jordgubbar?"
"Ja, vad trodde du jag menade, ruttna eller?"

Gullig konversation med kusin Cajsa, 6 år. Tonläget på "ruttna eller?" var det bästa och kaxigaste på länge.

Helt duglig helg, har ätit mer än vad jag brukar göra på en vecka, mer eller mindre iallafall. Jobbade lörd. natt och upplevde obehag över diverse fester i trapphusen, skön söndag för-eftermiddag med massa sollapande i sommarstugan och sedan en natt utan sömn, tidigt buss och sen hem efter psykologin, jag är så lat, men ögonen vägrade hållas öppna. Lapade sol på balkongen resten av dagen och sedan avsked till Bella som opereras imorgon.

Dagen har innehållit nationellt muntligt engelska prov, förberedelser inför skriftliga svenska, studentklänningsletande på staden + kulglass, religion och sedan psykologi. Jag vet inte riktigt om han har koll på min frånvaro, 17 av 20 lektioner har jag tydligen varit där.. men jag har varit borta några fler gånger än 3, men det han inte vet om lider han inte av! VG-MVG på provet, VG-MVG på aktivitet på lektion och "bra" närvaro. haha. kan inte vara mer än nöjd när jag inte lagt ner så mycket arbete på det.

Jag hoppas förövrigt att solen håller sig framme tills torsdag då jag är ledig och planerat in en heldag på balkongen. Även bokat tid för tatuering inom en snar men hemlig framtid!

Nu ska jag försöka sova lite, så jag orkar skriva det största provet man har under skoltiden. Ni som inte har något för er imorgon får hjärna lapa lite sol åt mig!

AMAGAD

jag vann en biljett till festivalborg, helt sjukt och jag kan kanske inte ens gå. jag brukar aldrig vinna men jag ville testa, och så vinner jag, haha. jag dör!

"Hej!

Du vann en biljett. Skicka adress så får du biljetten på posten.

Vänligast, Joakim Johansson, Klubb Smart.


3 apr 2008 kl. 22.12 skrev Anna Törnqvist:
Hej, här kommer mitt bidrag till festivalborgtävlingen!
http://www.youtube.com/watch?v=33dRSW51A3M
Helt klart roligast!
MVH Anna Törnqvist."

Playback SOAD - Chop Suey




jag och rebecca återförenas med våra gamla kärlekar ikväll. love them!

mogentjej89

"This Life Sucks
Ons 13 apr 2005
22:19 Övrigt, 7 läsare totalt    

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH Orkar inte mer, varför allt nu?
Vet inte vad jag vill längre, inte med ngt :S Det är mkt som bekymmrar mej.
Det känns som om allt blivit annorlunda. det känns som något fattas men jag vet inte vad det är..
Allt ska ske på alla andras villkor annars är man inte som man ska. men om man inte vill vara som alla andra, ska man ta all skit då? Bara undrar.

Orkar inte mer iaf. "

Sista terminen i nian var lika ljus som denna sista, ca 50 dagar kvar, hjälp!
Har iallafall haft muntliga nationella idag, det gick bättre än väntat, satt uppe till 12 igår och skrev talet, skrev stödorden på bussen till skolan(innan jag somnade av utmattning). Det skulle vara ca 5 min och mitt blev ca 3, för jag pratar så förbaskat fort, vilket jag gör i mitt vardagliga tal också, men jag är nöjd och det är huvudsaken, jag fick allt sagt + lite till. Bästa gruppen att tala inför!

Så ja, en sten lyftes från hjärtat och en annan tillkom på psykologin, en hemuppgift. Så jag borde ta tag i den snart eftersom vi har hemuppgifter eller slutprojekt i nästan alla ämnen just nu, och jag som är så lat.

Sen var det dags att söka utbildningar igår och studera.nu var mer än överbelastad, helt jobbigt, men jag lyckades söka ljusdesign, tekniskt basår och matematik c, på ca 3 timmar, för hemsidan var seg och jag blev utloggad tusentals gånger. Men nu är det sökt, bara lite KY-utbildningar som ska sökas, och jag som inte ens ska börja plugga.


He was big and bent and grey and old,
And I looked at him and my blood ran cold,
and I said, "My name is Sue! how do you do! Now you gonna die!"
Yeah that's what I told him.

förvirring

jag har så mycket att skriva, så många känslor som vill ut, särskilt ilska, mycket ilska, bitterhet och hat, men jag får inte ut något av det, det går inte att beskriva med ord. det som är ligger närmast det jag känner just nu är förvirring.

bara så att ni vet liksom.

Markus Krunegård

"Jag har väldigt viktig information att komma med. För så här är det, okej, om någon i det här bandet tillexempel var kär i någon från Australien, vi säger att det var Daniel som dricker vatten, okej, du var kär i en tjej från Australien och du försöker glömma bort henne, eller? jag pratar med dig och ja det går sådär och vet ni varför det går sådär? Det är den här jävla ansiktsboken, facebook, kan inte alla begå självmord för den här jävla facebook? Det är fan det sämsta som har hänt, nej men på riktigt, man försöker glömma bort och ni får sådana meddelanden "Now shes join the group huge goodloocking men" man bara åh men det känns helt okej, jag blir inte det minsta svartsjuk, skitkul, men hursomhelst, för fem år sedan, då vi inte var bittra, då var vi glada, lyckliga och kära"


jag orkar inte med något annat än markus för tillfället, 12 dagar i sträck i skolan, pga örebrocupen i innebandy, JIPPI!