it's friday, i'm in love!

äntligen är det fredag och äntligen ska jag få träffa mina käresta igen.
jag slutar jobbet om fyra timmar och då ska jag hem och fixa lite, sen drar jag in till örebro och träffar långa farbrorn. och runt artonnollnoll kommer förhoppningsvis edvard in till örebro och hämtar upp oss, om inte han är lika seg som vanligt. men hursom, när edvard hämtat upp oss så bär det av hem till linda på tjugoårsfest. det ska bli skitskoj!



dressed up to the eyes
it's a wonderful surprise
to see your shoes and your spirits rise
throwing out your frown
and just smiling at the sound
as sleek as a shriek
spinning round and round
always take a big bite
it's such a gorgeous sight
to see you eat in the middle of the night
you can never get enough
enough of this stuff

It's Friday, I'm in love




jag vill ha fredag idag.




fredag innebär att jag får träffa min långa farbror och alla mina fina vänner hos linda. det blir tjugoårsfest och jättefint. det var alldeles förlängesen vi sågs allihopa.
och idag har jag pratat med rebecca i telefon och det var världens finaste och jag saknar henne.

home again

nu är jag hemma och jag lever och mår bra. men har blandade känslor av att komma hem såklart.
måste säga grattis i efterskott till anna och grattis idag till rebecca och grattis i förskott till linda.

världsvan

sover till tolv, äter frukost, sitter i solen, tåg till barcelona city, strosar runt, shoppar och bara är.
kollar på dålig spansk-dubbad tv, äter mandariner, dricker te.
saknar.
tänker.
längtar.


tonight it's partynight.
anna och carolina besöker krogar och discotek i hamnen.

barcelona loves you

jättefina dagar har jag haft. (tors-lörd). fin besök av långa farbrorn. kollade på tv, drack kaffe, spelade guitar hero, kollade på kalle och chokladfabriken och läste sedan en godnattsaga, lilla anna och långa farbrorn. lång och skön sovmorgon. långa farbrorn åkte till örebro för att repa innan kvällens spelning på MM. jag gjorde mig i ordning och åkte till linda. vi drack vin och klippte löshår och såntdära. var på kulturnatten och sedan kollade på spelningen. som var riktigt bra! på mm svärmade det av människor från pålsboda och sköllersta. både bra och mindre bra människor.

hängde lite på mm och sedan begav jag och långa farbrorn oss till satin och sedan en taxi hem till honom.
dagen idag har bestått av promenader, film och pizza på the planet. och nu är jag hemma och har fjärliar i magen. detta pågrundav en massa olika saker, men jag tror mest av nervositet inför morgondagen.


åker tåg klockan 08.33 från hallsberg och klockan 13.50 lyfter planet från arlanda. klockan 17.20 så möter jag monika och carolina på flygplatsen. och förhoppningsvis så är inga tåg försenade och min biljett och pass giltliga och nedpackade och ligger INTE kvar hemma. sedan så får jag sitta bredvid någon vänlig själ som inte luktar illa eller tar illa upp om jag hostar hela resan ned, vilket jag antagligen kommer göra. planet krashar inte och mitt bagage kommer INTE på villovägar. (peppar peppar, eller vad det är man säger).

önska mig lycka till och om ni inte hört något ifrån mig innan nästa måndag, så är jag antagligen fast i barcelona pga strejk eller ett konkursat företag.

nu ska jag packa det sista.
ha det skönt här hemma i kalla och regniga sverige!
puss!

and if i'd fall, would you pick me up?

äntligen är dagen slut. man hinner med så fruktansvärt mycket när man är ledig, trots att jag gick upp runt halv tolv. jag har hunnit städat hela mitt rum (hör och häpna), plockat fram garn och stickor efter min mormor, läst x antal kapitel ur gunnar, köpt ljus på uffes lada, ätit mat och fikat hos min moster och så kommit hem, tänt ljus och tagit en dusch. skönt att man kan få alla timmar att gå någorlunda fort iallafall.

imorgon är det torsdag vilket innebär att jag ska träffa långa farbrorn. men först ska jag jobba mellan åtta och fem. sen kommer han hit senare någongång på kvällen. känns mycket bra!


Would you freak out if I said I liked you?
Do you walk the line?
Is your IQ higher than your neighbours?
And is it very much higher than mine?

Can you sleep when I grind my teeth?
Do you look away if I slob when I eat?
Will you let me be myself?
Can you at all times wear socks?
Because I'm still scared of feet



if you where here

dagarna går fruktansvärt sakta när man är ledig och jag går bara och väntar på att det ska bli torsdag. jag har massa att ta tag i. massa samtal att ringa. avboka sjukhusbesök och så vidare. men jag gör som vanligt. oroar mig för att något ska bita mig i örat när jag ringer och skjuter upp det till nästa dag. detta fortsätter tills jag inser att det nästan är försent att ringa och gör det i ren panik. när jag inte tänker på allt jag måste ta tag i så stickar jag, läser i gunnar, äter frukt och tänker på långa farbrorn. det finns inte mycket annat som får plats i mina tankar eftersom han är så lång. (oj vad fyndig jag är).



and you are the only one i've met who's GOD ONLY KNOWS,
i liked you the first time i met you, and it grows and grows and grows.




humming one of your songs

ja, på riktigt. jag sitter och lyssnar på långa farbrorns nyinspelade låt.
All hearts are dreaming of a wakening
.
riktigt bra är den.


"nu är det du och jag"
lilla anna och långa farbrorn
fint

gunnar

nu ska jag ta på mig pappas oversizetröja och lägg mig i min nybäddade säng, i mitt nystädade och ommöblerade rum och läsa bob hanssons bok gunnar.

bloggkoll, bra koll på min blogg.

Följ min blogg med bloggkoll