something for the pain

loneliness has found a home in me,
my suitcase and guitar are my only family.
i've tried to need someone, like they needed me,
i opened up my heart but all i did was bleed.
i don't need no lover, just to get screwed,
they don't make a bandage that is going to cover my bruise.

jag är inget bon jovi fan, men ibland passar texterna in så bra, förutom att jag inte spelar gitarr.
lovet tar kål på mig, jag är så rastlös. men imorgon kommer sara och livar upp mig, saknat den tösen!

ändå dör jag med varje steg jag tar, ser inte tillbaks

image5

idag har jag gjort massa saker, det började med lite frukost, senare pasta med ostsås, skyndade iväg för att besiktiga pappas bil, åkte in till the city, tränade och solade (det är inte likt mig, men jag är sugen på en solsemester och det verkar vara det närmsta jag kommer komma en). när jag kom hem hann jag med en kopp kaffe och lite glass innan jag brummade iväg för att hämta kalle på nygatan, vi köpte korv och korvbröd och begav oss till scoutstugan för att grilla med en massa barn. det var trevligt förutom att småtjejerna var sura och ville inte säga förlåt och för att det fanns en kille som är största glädjedödaren, haha. rödmosig och inrökt begav jag mig hemåt för att ta en lång och varm dusch.

och nu sitter jag här i min säng, men pappas långkalsonger, sälentröja och skidsockor, lyssnar på Varje hjärtslag med Annika Norlin och Anna Järvinen. det känns bra! men ni får gärna aktivera mig, haha.

love it!

påsklov för hela slanten

det firas med trötta ögon, onda fötter, varma mackor, te och ägg. kanske en bra film, mysbyxor och en filt. idag var det helt okej i skolan, trots att jag hade 20 minuter på mig imorse att äta frukost och duscha. vi gjorde i princip inget viktigt, vi skrev ut lite Cv:n och gick på jobbmässa, åt jättegod tårta och bara hängde.
men när alla hade gått hem och vi var ca 4 kvar fick jag och rebecca för oss att skriva ut alla sidor i foldern på A3, beskära och sedan häfta upp alla 26 på anslagstavlan, tur att man inte får betyg för upphängning av det man gör, haha. men det var trevligt och fint och jag hade svårt att gå därifrån, för det var nästan lite mysigt att bara sitta där, hon och jag, lyssna på musik och bara vara. sen tror jag det kändes extra bra eftersom jag inte behöver sätta min fot i skolan förrän om två HELA veckor.
och jag är väldigt glad och tacksam för att jag fått jobb och för att jag kommer tjäna lite extra pengar nu. jippi!

tonight I have no words for you,
made a promise to say so much.
oh i can only steal from you,
what already belongs to us
i would like to sing a firestorm
and not some rich and soothing well
well all such lines are forbidden now
and it's you I cannot touch

so jävla jämnställt


kanske det finaste på länge

http://lonnlov.bilddagboken.se/index.php?main=L3Avc2hvdy5odG1sP2lkPTE3MzQ2MTg2MSZ0PTEyMDQyMzk2MDEmY3VycmltZz0w

http://lonnlov.blogg.se/1204490157_bara_s_lnge_det_finns.html



åh vad jag tycker om den tjejen! jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om henne, men nu känns det lite larvigt, för jag skulle inte kunna uppnå samma kvalitet! men jag måste bara säga: vad skulle jag göra utan rebecca?