save the future!

idag har jag inhandlat en svart tröja med grönt tryck på (rätt grön färg), organic cotton från gina, jag har även ätit fair trade glass (ben&jerry). duktig är jag när jag vill! massa projektredovisningar idag, så vi fick gå runt och titta på massa olika och vissa var de sämsta redovisningarna jag har sett, någonsin, och vissa var väldigt bra. jag är bara jättejätteglad att jag slapp redovisa inför alla tvåor och treor!
måste också tillägga att Victor och Isabellas uppvisning var riktigt bra, tårögd blev man.

imorgon blir det nog klaras, jag som inte tycker om klaras, men det är lite roligt för alla är där. innan blir det lite partaj hos Johanna på norr! på lördag är det kanske kanske kalas för mattias och även en massa projektrapportsskrivande, sen på söndag ska jag läsa alla sidor vi har till provet i grafisk kommunikation på måndag!

min bok som jag gjort som projektarbete ska snart tryckas och jag ska få den gratis av skolan så jag är lite happy girl för det men annars så är min skola världens mest oorganiserade skola!

saknar saknar saknar

rapport

jag har börjat med projektrapporten,
jag och rebecca åt ben&jerry glass igår,
jag var ensam hemm igår, det var skönt och jag lekte mycket med prillan medans jag försökte få fart i min dator, titta på gossip girl och äta pannkaka,
jag skolkade från psykologin igår,
idag sa jim att det stog på adela att jag sjukanmält mig i måndags, trots att jag inte gjorde det och var i skolan från 08.00-15.45,
idag ska jag ta tag i träningen igen, jag struntade i det hela förra veckan,

nu ska jag skriva lite till på rapporten innan svenskan och religionen. måste även säga att stina är en av de bästa lärarna och att lektionerna blir lite extra roliga när hon bjuder på godis! 50 skoldagar kvar om man räknar bort lov, helger och praktik, hjälp! och vecka 11 får jag hämta min studentmössa!

jag känner att jag behöver träffa anna lite, skvallra, mysa och bara vara!

I will always be your soldier!

det tar livet av mig

projektarbetet är nog det största stressmomentet under gymnasiet. det kan nästan göra en människa självmordsbelägen, alla krav och punkter man måste följa, redovisningen och rapporten.
på måndag ska projektet redovisan och idag har jag arbetat i 7 timmar för att bli klar, jag blev klar, tror och hoppas jag. efter mängder av felutskrifter, felbeskärande och efter många många många långa ramsor med svordomar blev jag klar, eller klar, jag har en bok som är utskriven och beskärd, inte jättevackert pga skolans bra grejer, men det är något att visa på måndag iallafall! nu är det bara rapporten kvar :O

jag finner inga ord

sjukt trött blir jag, "varför är du arg?" "ja det kan du ta och fundera på!"
ibland kan man stå ibland flera 100 människor men ändå känna sig ensammast i världen.

gårdagens vackraste: filmen p.s. i love you berörde alla mina känslor, var jag inte tårögd så skrattade jag, den var bra! gårdagens sötaste: tanterna bredvid mig på bion!
gårdagens tröttaste, argaste: mig själv.
gårdagens dummaste: mannen på gymmet som sa till mig att man inte skulle dricka under träningen, utan efter, han kan ta sig där bak!

nu vill jag bara att allt ska ta slut, jag vill ta studenten, börja jobba, FLYTTA, resa = leva och må bra!
jag vill bara bli klar med projektarbetet, rapporten och redovisningen, stress, stress, stress.

jag är inte bitter, nej då.

arg!

arg, besviken, sviken, ledsen, sur.
någon rättvisa borde det väl ändå finnas? att två människor kan ändra sig så fort, bara för lite tjat, det är fortfarande lika farligt och lika stor infektionsrisk som för 3 år sedan! åååååh, jag blir galen. både att godkänna och sedan LÅNA ut pengar till det, jag trodde de var bättre än så, faktiskt.