25 days

"25, 25 days. That's too much, that's too much!
25, 25 days. That's too much, that's too much!
25, until I get to see you.
 25 until I get to know if what we just started will have conquered backpacker girls
with newly braided hair and Mano Chao records.
It will soon be 24. Oh! You're so worth waiting for."


idag (lördag) är de tjugofem dagar kvar tills erik kommer hem och jag har väntat på att få räkna ner med denna låten. detta är första versen (tyvärr finns det inte en vers för varje dag, men tänkte att jag kunde börja såhär).

you stupid fuck, you need to come back.

och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför, natten vi kysste alll skit vi gått igenom här adjö.

håkan hellström på conventum ikväll.
med syster sara, rebecca, maria och hundratals fler.
hoppas på hurricane, ramlar och här kommer lyckan för hundar som oss.
eventuellt inofficiell efterfest på stället.
kärlek.

"jag vill flytta till ett moln med dig"

jag har haft en fruktansvärd dag på jobbet men räddades av ett sms från erik runt lunch. när jag kom hem så läste jag det nya mailet jag fått och log fånigt för mig själv samtidigt som en kom tårar. han är fin och om exakt en månad kommer han hem.

until death comes

två veckors sjukskrivning och nu jobbar jag igen. hade ångest över det igår och har det fortfarande. vill vara ledig och hinna umgås med nära och kära och ta hand om mig själv lite. jag håller på att gro igen. pappas flytt är avklarad och nu ska det bara plockas iordning i huset. men just nu bor jag hos mamma och kaoset på mitt rum är enormt och behöver åtgärdas. jag och mamma har varit duktiga idag och har åkt ett varv längdskidor i eljuspåret, mina tidigare talangar visades dock ej och jag skyller på förstora pjäxor och fördåliga skidor. på fredag väntar en fin konsert med håkan hellström och jag kommer börja gråta när och om han sjunger ramlar. om cirka trettio dagar kommer erik hem och då kommer allting kännas tusen gånger bättre.

all hearts day

som ganska många vet så tycker jag inte om alla hjärtans dag. för att det är så sjukt kommersiellt och för att dagen innehåller så många måsten. det ända som är bra med att erik är borta, det är att jag slipper få ångest över presenter och uppvaktning denna dagen.

dagen började med en lång sovmorgon, frukost, lunch och sedan bar det upp till pappas hus där jag har torkat ur skåp och satt in skåphyllorna, har även svabbat golv. resten av dagen, alltså kvällen, ska spenderas med hela min familj med grillat kött och hasselbackspotatis. känns som att det blir en bra dag.

hoppas ni som firar alla hjärtans dag, får en mysig dag.
jag tillägnar denna dag till alla hjärtsjuka istället.
de behöver mer omtanke än jag.
tänk på dem!

one and only

enarmade anna ska ikväll bowla och käka mat på kinamuren med jobbet.
jag kommer antagligen förlora som vanligt (inte pga. fredagen den trettonde, utan pga. att jag faktiskt är jättedålig på bowling). äta mat är jag däremot väldigt bra på, inte snyggt, men snabbt. så blir det tävling så har jag kanske en liten chans.


under.

det enda som känns bra just nu är att jag skrivit på kontraktet för min lägenhet. annars går jag bara runt här hemma och försöker få tiden att gå och önskar att jag vore tio år yngre.

när man längtar står tiden stilla och idag är det en månad sen erik åkte, alltså mer än häften kvar tills han kommer hem. 

the strenght to see him off, with no promise of his return.

i drive my friend med frida hyvönen, hjärtegott-bröd med smör och gurka, te med honung, solsken och lediga dagar. trots detta känns det inte helt okej.




i've got no extraordinary cards in my hand
no words or actions to make you stay.
you like to be up north and i like it down here,
and love isn't it just like air you breathe it and it's everywhere?
the sun is shining, i have everything,
a driver's licence, a car and a song to sing.



pain!

nu har jag precis kommit hem från min operation och känner mig mörbultad. handen dunkar och är bandagerad så den är dubbelt så stor. ingreppet var större än vad jag trodde och jag har rätt att vara sjukskriven i en månad och ska ta bort stygnen om två veckor. får heller inte duscha ordentligt, utan måste plasta in bandaget innan. jag som trodde det skulle räcka med ett plåster och sedan kunna jobba redan imorgon. men icke! får se hur länge jag är hemma och hur jag mår, jag vill ju ha pengar och vet inte om jag får sjukersättning. ska ringa runt imorgon.

nu ska jag vila handen i högläge och lösa korsord i min nya tidning.

poliklinisk operation

omg, nu ska jag åka och operera bort min kära knöl och efter det ska jag och mamma hälsa på hennes arbetskamrat och min blivande granne.

today.

kolla lägenhet, strosa på ikea, längta, önska, köpa.


yey!

äntligen är onsdagen här.
idag ska jag göra en sak som jag väntat på ett bra tag nu. men jag kan inte säga vad :*
och imorgon ska min kära knöl jag har på handleden opereras bort, så jag är ledig.
mycket bra, mycket bra!