feberkrampar

nej, jag ska gå ut och gå, rensa tankarna och sedan gå in och duscha. sedan väntar magnus betner och "inget är heligt". han är den smartaste mannen jag vet just nu.

sen vill jag bara glömma synen av tvååriga tjejen på jobbet som fick febertoppar och kramp vid lunchen idag. det finns bara ett sätt att beskriva mig just då: likblek. fy vad obehagligt det var. och mitt i allt ska man klara av att hålla masken och fortsätta ta hand om barnen vid matborden medans de andra fröknarna ringer 112 och föräldrarna.


middleclass

jag känner mig stressad in i själen. så mycket som måste fixas den här veckan och så mycket beslut som ska tas. jag kan inte sova om nätterna, vaknar flera gånger varje natt, tror att jag försovit mig, jobbar fulla dagar och hinner aldrig sova ut. samtidigt ska jag betala lite räkningar, gå till banken, ta blodprover, ringa kiropraktorn, ringa tandläkaren, fylla i papper, städa och packa. men det enda jag gör är och går och tänker på framtiden, på barcelona, björkliden, utbildningar, jobb och på allt annat som "tonåringar" funderar över.

och samtidigt som allt detta, förväntas man orka ha ett socialt liv.
(ibland hatar jag allt ansvar som "vuxen-livet" innebär)


gothenburg

om en timma ungefär går mitt tåg till göteborg. där kommer rebecca möta upp mig och sedan ska vi knalla vidare till liseberg.

ikväll är det håkan hellström, imorgon stan och sedan karussellåkande, imorgon kväll kanske ut på någon popklubb med the knifetema. vi får se vad tiden avgör. men håkan blir det iallafall! :)

i'll be back at sunday.

så JÄVLA skönt att komma bort.

x telling me about the loss of something deat, at age 16.

idag har jag varit duktig och skickat en ansökan till björkliden. kanske blir det jag, bina och elin där i vinter. skulle vara fint! nu ska jag vara ännu mera duktig och åka till örebro och hämta mitt pass.

lyssnar på hello saferides nya album och ryser av välbehag och längtar till allt roligt som kommer hända de kommande veckorna.


randigt

allt är randigt och jag tror det är dags att sova nu.










ooooh

såg nu att ane brun spelar samtidigt som håkan i göteborg. synd.
men den tredje oktober spelar hon i stockholm, ingen som känner för att åka?

inte bara tristess

det är tristess i veckorna. men på helgerna händer det grejer och jag hinner aldrig vila ordentligt.
denna helgen har bestått av studentfest på conventum, såg florence valentin, looptroop rockers och teddybears sthlm. åkte buss hem och pallade äpplen påväg hem. sov bort halva lördagen, åkte på kalas och sedan på inflyttningsfest. jobbade och slet som vanligt på natten och sov till halv två igår. storhandlade med pappa och sisodär, sånt som brukar hända på söndagar.

äntligen är söndagarna som de ska vara. halvslöa och så är ju andra avenyn tillbaka! kan inte bli bättre än lite B-serie tittande på söndagar.


idag har jag bokat biljetter till och från göteborg. dit på fredag klockan 16:00 och hem på söndag klockan 12. det blir jag och rebecca. håkan hellström (med emelie också?!), karuseller, lite handlande och allt som hör göteborg till.

helgen efter det är det dags för gran canaria, åh! jag längtar så jag kan gå åt. shit.

effektiva anna

jag åkte in till stan idag för att träffa en handkirurg, fixa pass och luncha med sara.

klockan tio var jag hos handkirurgen, tog fem minuter cirkus, tjugo minuter senare hade jag varit hos polisen och fixat pass. så runt halv elva ungefär var jag klar med det jag skulle uträtta, bara att vänta till två för att äta lunch med sara. kom på att jag kunde passa på att klippa mig för att dryga ut tiden. fick tid direkt och halv tolv var jag klar där.

fick knalla runt i godan ro och kika lite i affärer. jättetråkigt. men hittade iallafall en bikiniöverdel på twilfit. så nu kommer inte tuttarna ramla ut när jag badar i playa del ingles om tre veckor.

efter att ha drygat ut tiden ytterliggare inne hos sara i butiken så knallade vi iväg till la baguette och lunchade. sara strålade och sken som en sol och jag var mer som månen i jämnförelse. lite lagom så att säga. vi fattade lite viktiga beslut angående resor, förhållanden och lägenheter. mycket vuxet och sådära!


så en effektiv dag har det varit och det tar på krafterna.. så nu är det dags att sova. är ledig imorgon, så blir nog antagligen öronproppar i, n-i-c-e!

konstigt

idag när jag var på handkirurgen kom jag att tänka på en konstig sak, jag började förklara med ord, men kom på att det var omöjligt.

sentimentala anna

Hello Safride - Anna

gosh vilken fin låt, gosh vilken fin video. sentimentala anna kommer fram och får en tår i ögat.





här hittar den som är intresserad texten till låten. helt underbart.

nu är det dags

det är dags att ändra lite på mina vanor (ovanor) och imorgon bitti klockan 06.30 ska jag och syster powerwalka. precis lagom till frukost och sen jobb!

no chips, godis, läsk och fikabröd (om det inte är kalas förstås).

hoppsan

kollade på mitt pass nu, och det gick tydligen ut i juli. så det är bara att åka in och skaffa sig ett nytt på måndag! ska även in till handkirurgen klockan 10.00, och se om det går att ta bort min oerhört charmiga knöl jag har på handleden. den är lite småläskig men jag kanske kommer sakna den?! :O haha

äntligen!

om tre veckor och två dagar åker jag till gran canaria med pappa och sara, en vecka med sol och bad!

playa del ingles, here we come!

she moves in her own way!

nu ska jag åka in till örebro och kolla på nya batman-filmen, skoj!

i am leaving this town tomorrow, yey!


lilla anna och långa farbrorn går på bio.

give it to me

äntligen! nu är det fredag och helg och jag ska få sova så mycket jag vill. eller kanske inte?
jag ska jobba inatt och imorgon natt och efter de här tre hårda dagarna på dagis vill jag inget hellre än att slänga mig i sängen och vakna helt utvilad. varje dag efter jobbet har jag kommit hem och tänkt kollat på film, men inte då, då somnar jag såklart. men det är jag värd, för jag kan inte sova på nätterna, det går bara inte, jag har ingen aning om varför, men det går bara inte. det finns så mycket som grämmer mig. jag vill flytta, jag vill ha en fast anställning, jag vill ha ett givande jobb och jag vill resa. men just nu känns det som att jag sitter lite fast, jag orkar inte göra någonting just nu. förutom att sova. så det ska jag göra nu. godnatt mina vänner och ovänner. godnatt.

bitter

jag är bitter och nu ska jag åka och vara barnvakt åt mina fyra söta kusiner. hoppas de kan göra livet lite gladare.

kanske ska jag ta och flytta till barcelona och jobba ett tag?

lågvarv

jag går på lågvarv, lunkar runt här hemma, tittar lite på film, läser lite bloggar, hostar lite, snorar lite, suger på en halstablett, dricker lite te, dricker lite till te, blir kissnödig av allt te-drickande och gör något åt det, sitter i sängen med datorn i knät, vill äta ben&jerry men orkar inte gå ner till frysen, lyssnar på musik och saknar rebecca, saknar anna, saknar carolina. funderar över varför några av mina äldsta och klokaste vänner bor så långt borta men jag finner inget svar.


jag ska nog sova nu, ja det ska jag faktiskt göra.

godnatt



ben & jerry

idag hämtade jag min syster i hallsberg och vi stannade på konsum och köpte ben & jerry glass, en varsin fossil fuel. när man är sjuk så behöver man det som mest och då smakar den bäst. jag hoppas att glassen kan göra mig frisk, fast, om varken hostmedicin eller c-vitaminer får mig att bli frisk kanske inte glassen lyckas heller? själen mår bra av det iallafall.

jag funderar på om jag ska ta tag i mig själv och titta på batman-filmerna, så jag kan gå och kolla på den nya snart. jag är inte helt säker på att jag sett de gamla, jag kommer aldrig ihåg vad jag sett för filmer, så det är lika bra att kolla på dem.






i said:
come over to my place,
i want you in my bed,
and i want you now!






upp upp upp ner






lilla anna saknar långa farbrorn lite.

inte skyldig nån nåt.

nu har jag bestämt mig, nu ska jag bli frisk. så idag är jag hemma från jobbet, är antagligen hemma imorgon också. det går inte att vara sjuk och jobba samtidigt, för man blir aldrig frisk då. så nu har jag tagit tag i det här. här hemma har jag allt man behöver när man är sjuk: hostmedicin, alvedon, c-vitamin, kaffe, te, lite nya filmer, pyjamas, myskläder och förskräckligt fett hår. man måste ha fett hår och vara lite ofräsch när man är sjuk, för när man väl blir frisk och orkar duscha så blir man sådär fruktansvärt fräsch som man bara kan bli när man har varit sjuk i några dagar.

igår piggade jag upp mig med att köpa en ny telefon (blir dyrt om man ska göra det varje gång man är sjuk) och ni som känner mig väl vet hur jag blir när jag köpt någon ny teknisk pryl, helt lyrisk. så lite piggare blev jag, eller piggare kanske jag inte blev, men gladare.

nej nu ska jag lyssna klart på P3-live med Bob Hund och sen ska jag kolla på en film.

tjingeling