baby dry your eye

dans dans dans
ikväll
med rosévin i kroppen

party party?

träffade nyss min gamla klasskamrat patrik på ica. vi har nu bestämt att det blir utgång nästa lördag, antagligen till stället och alla ska med, eller hur? :)

långhelg!

har nyss gått upp och det känns superskönt. hade inget jobb inbokat idag och stod lite på stand-by imorse. men nu är klockan mycket och det verkar inte som jag behövs idag. skönt!

music from the dance performance pudel.

uppstigning vid nio, frukost vid tio, klockan elva kom posten med paket från cdon innehållande en cd och en dvd. imorgon kommer förhoppningsvis den andra skivan jag beställt och så hoppas jag att ena scrubsboxen som jag vunnit på tradera kommer! har vunnit säsong två och tre, för 160 resp. 130 kronor. vilka kap man kan göra! hann även att jobba ca en timma på fritids och kolla in huset pappa köpt.

har även fått ett livstecken från erik. jag hade inte hört något på ca en vecka, men idag när jag klev upp hade jag ett mail i inkorgen. jag är mycket lycklig för detta!

är lite småsugen att ta mina pengar och åka på semester ner till thailand i två veckor eller något, sola och bada, och träffa erik förstås. ingen frivillig som har tid och pengar och vill hänga på?  :*

nostalgi

just nu är det paus, men jag tittar på ace ventura på femman. jag älskade den filmen när jag var mindre och idag går den på tv. jag kan inte sluta skratta. har även varit hemma hos mamma och rensat igenom förrådet lite och hittade en gammal jeanskeps som jag hade förr, sara hade en likadan. men idag så är det jag och mattias som bär dessa och leker lokförare, för man ser så ut, som en lokförare i dessa kepsar.


"Worry not, my brother. I will be as a fly on the wall. A grain of salt in the ocean. I shall slip amongst them like a transparent... thing."


hos mig är du verkligen, overkligt fin.

"istället för inte vara där jag är,
istället för att inte vara det,

kom hem!"

när jag inte jobbar så är jag bitter och letar lägenhet och nynnar på kom hem med anna järvinen.

chaos!

kaos på jobbet. byte av diskmaskiner, ingen el, fruktstund med gamar, en tre meter lång spagetti+köttfärssåsrand som skulle torkas upp, två kisspölar på toaletten och blöjbytesvägrande ungar.
tur att det är fredag och sista barnen gick hem klockan halv fyra.

ikväll ska jag ha en fin kväll med anna och rebecca i örebro och imorgon ska jag på julgransplundring och inflyttningsfest.






idag fick jag ett livstecken från asien. en kärleksförklaring på sms.
min älskade långa farbror lever!

sister of nature

är så fruktansvärt glad över att jag kan höra din röst när jag vill och hur mycket jag vill. bara att starta ipoden och lyssna igenom albumet döpt till LOVE. där finns de, de åtta låtarna med din röst. helt underbart och lugnande. önskar bara att jag kunde höra den säga att allt är bra där borta i landet långt, långt borta.

i will follow you tonight.

sjuttio dagar är väl inte länge? eller är det det?

fuck this

this is so hard

jag kommer till och med sakna promenaderna till adolfsberg en sen kväll efter krogen.

polaren per är kärlekskrank

igår var jag och erik på bio, såg twilight, jättefin film. sedan åkte vi hem till mig och kollade på mer film. idag gick vi upp jättesent efter att ha lyssnat/sjungit oss igenom en cornelis skiva. idag har vi gjort ännu mindre, bara ätit och druckit kaffe, läst jättehemligtboken och klappat på katten. nu har han åkt hem och jag planerar att göra chokladpannkakor och pratar med bea om att bli sambo varvat med kärlekstrubbel.

blir en fin kväll, helt ensam hemma!

någon gång måste du bli själv

jag har haft en jättefin jul hemma på smedjegatan, varit ute på galenskaper och umgåtts med alla fina människor. långa farbrorn och jag bytte julklappar och gav varandra samma bok "lilla anna och lilla långa farbrorn". sedan umgicks vi från måndag till fredag och firade nyår hos en vän och åt jättegod mat. nyårsdagen steg vi upp ur sängen vid fyra och köpte pizza och kollade på två filmer, sedan blev det en gitarrlektion och en promenad, innan det var läggdags igen.

jag har varit en alldeles förträfflig ickebloggare på sistone. finns mycket att säga, tycka och berätta, men jag har inga ord för att beskriva allt. mycket av det beror på att mina känslor är ur balans och att jag tänker alldeles för mycket på att långa farbrorn ska åka till sydostasien om några dagar och vara borta i ca tre månader. tre månader är någon månad mer än vad vi har varit tillsammans liksom. som det ser ut nu så kommer det att vara vi i fortsättning, fast på avstånd och det är jag glad tjej för!



jag hatar nyårslöften, men jag ska ha ett ändå:
tvåtusennio ska bli året då jag blir tjugo, flyttar hemifrån, hittar ett trivsamt jobb och/eller en utbildning.



"close your eyes and I'll kiss you
tomorrow i'll miss you
remember i'll always be true
and then while I'm away
i'll write home everyday
and i'll send all my loving to you"

the beatles all my loving