out of this town

jaha, då har det börjat gå magsjuka på jobbet, så nu är det vitpepparkorn som gäller. men man blir ständigt inbillningssjuk och går runt och mår illa utan anledning, så det är svårt att veta om det är på riktigt eller inte. men ja, om jag nu ska få det, så hoppas jag på att det kommer nu! så jag slipper vara magsjuk i jul, eller nyår eller något annat mysigt och fint tillfälle.

hursom så är jag ständigt trött och orkar ingenting, jag jobbar från halv sju-sju till halv två varje dag och kommer sedan hem och sover i soffan framför tv:n. sen går jag runt i någon sorts dvala resten av kvällen och gör inge någe. men nu börjar iallafall min förkylning släppa, efter dessa fem hårda veckor (eller är det sex nu?).


måste även säga att jag vill inget hellre än att hitta en lägenhet i örebro så jag hinner umgås med mina vänner lite oftare, allt är så bökigt när man jobbar och bor på denna ort. så om ni har en etta till övers i örebro så kan ni ju höra av er :*

kära tomten

i år önskar jag mig ett fast jobb (fast inkomst, utan jobb, skulle också funka) och en egen lägenhet i centrala örebro.

min framtida arbetsplats?

snälla tomten, ge mig ett jobb här:

http://link.brightcove.com/services/link/bcpid271557392/bctid1915468090

anna, anna, anna, anna.

grattis alla annor idag!

första december

första december idag och jag har öppnat första luckan på min chokladkalender och tittat på första avsnittet av julkalendern. det känns fint att det blir jul snart, men det vore ännu finare om man visste vad man skulle köpa i julklapp till alla.

idag har jag jobbat och jobbat, som vanligt. nuförtiden så jobbar jag i pålsboda, och ska vara i köket på ett dagis i en månad. det känns skönt och jag kommer jobba 6.30-13.30 mån och tisdag och sen 7.00-13.30 ons-fre. helt skönt är det och jag har massa tid över när man kommer hem.

idag så ska jag och långa farbrorn åka på kalas hem till hans familj i täby. hans syster sofi fyller elva. känns lite småläskigt att träffa hela släkten sådär på en och samma gång. men det ska nog gå bra, eller inte nog, det ska gå bra! haha.