mitt hjärta

jag är helt lycklig efter pip. så många fina och bra band.
det pirrade i kroppen och hjärtat slog ett extra slag när markus krunegård kommer in på scenen, första spelningen vi såg. det var helt underbart och han var fin och låtarna var fina och han var sjukt bra live. kvällen fortsatte med timo och sen höjdpunkten, håkan hellström. vi dansade, sjöng, skrek och log. han spelade hurricane gilbert och det var fint.
sista artisten vi såg var adam tensta, vi var kvar cirkus två låtar sen blev vi hjärndöda och gick till tältet.

vi sov sjukt bra, det var helt lugnt på campingen och vi var tre flickor i ett stort tält. vi vaknade av regnet och insåg att vi inte hade tillräckligt med kläder. linn mådde dåligt och åkte hem. jag och rebecca gick till ica och var dyngsura och köpte limpa, sprite, godis och sopsäckar som vi satte på oss i hopp om skydd för regnet.

efter att vi torkat någorlunda och det slutat regnat satt vi utanför tältet och drack vin. sen så försökte vi överrösta grannarnas skvalande musik med våran pop på bandspelare. vi lyckades kanske inget vidare och jag tror dom hatade oss. haha.

vi såg anna järvinen och hennes sjukt snygga band, hästpojken och mina nya favoriter florence valentin. vi stod längst fram och sjön och var glada. sen drack vi mer vin och gick på turbonegro för att ringa till min syster som ville lyssna. publiken var vild och farlig och vi gick och satt i lugn och ro och väntade på teddybears. och en halvtimme senare var scen P2 fullsatt och de började spela, vi var trötta och gick därifrån. haha

när vi gick till campingen för att sova kom hey boy och vi dansade och dansade och det slutade med att vi gick till öltältet och drack cider och vin innan läggdags.



helt fin helg med fina människor och fin musik.

"du menar de där två avdankade funktionärerna som drack rödvin blandat med sprite?"
"du ska ha en eloge för det där hårbandet"
"men nu missar du petter, våfflan"

Kommentarer
Postat av: mulin

Åh, PIP. Och Håkan. Och pojken längst fram på Hästpojken.



Postat av: sara

I will tell you when we meet

2008-08-04 @ 10:07:44
URL: http://sarautanp.blogg.se/
Postat av: sara

then i will call you runt 18 :) puss! <3

2008-08-05 @ 10:10:05
URL: http://sarautanp.blogg.se/
Postat av: sara

then i will call you runt 18 :) puss! <3

2008-08-05 @ 10:10:05
URL: http://sarautanp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback